News

A sneek peek behind the scenes of Walton Court Centre regeneration

Published on 09-10-2014

The £12.7m transformation of Walton Court Centre reached another milestone with the unveiling of a new private entrance for residents. The door to 21 new two-bed flats in the centre of Walton Court, Aylesbury, has now sectioned off the former public courtyard and made it accessible only to those who live there.

All of the shops, which used to face onto the courtyard, have now moved onto the outside of the centre facing Hannon Road.

The Bucks Herald takes a sneak peek behind the scenes. Take a look too.

http://www.bucksherald.co.uk/news/take-a-sneak-peek-behind-the-scenes-of-12-7m-walton-court-centre-regeneration-1-6341093.

Keegans are providing project management, cost consultancy and CDM co-ordination services alongside sister company ECD Architects.